Velkommmen til Birgittes gæstebog

Email 29-05-2018

Claus & Trine

Herfra skal lyde en stor anbefaling af Birgitte😊

Clara vores datter har været i dagpleje hos Birgitte siden foråret 2016.

Vi har fra første dag følt os velkommen og har altid været tryg ved at aflevere Clara. Birgitte er omsorgsfuld, nærværende og meget naturlig i sin omgang med børnene og hun har en god fornemmelse for, hvornår der er brug for trøst og et knus eller bare sidde

lidt på skødet. Vi oplever Birgitte holder af vores datter og er dagplejer af lyst.

Til trods for Birgitte bor i lejlighed er hun fantastisk til at komme ud og være i naturen sammen med børnene. Hun mødes med andre dagplejere og deres børn, hvilket kan være en god forberedelse inden børnene skal fortsættte videre i institution.

Birgitte er stabil, fleksibel og nærmest aldrig syg. Hvad angår ferie og fridage er hun rigtig god til at melde det ud i god tid.

Clara har haft en god tid hos Birgitte, hvor tryghed, tillid og trivsel er helt centrale begreber. Der er blevet givet mange kram og kys og vi har afleveret og hentet en glad og tilpas pige. Vi er slet ikke i tvivl om det vil blive et stort savn når Clara lige

om lidt skal starte i børnehave.

Vi kan kun give Birgitte vores største og varmeste anbefaling😊

Email 23-03-2018

Lasse og isabella

Josephina har været i dagpleje hos Birgitte side januar 2016. Josephina har altid været utrolig glad for at skulle i dagepleje, Birgitte har altid taget imod os med et smil.

Birgitte bruger meget tid udenfor på legepladser rundt om i området og ture ud i naturen, besøg hos andre dagplejere og den ugentlige tur i legestue, har betydet rigtig meget for Josephina.

Birgitte er meget imødekommende, omsorgsfuld overfor sine dagplejebørn, der er plads til masser af kram og ikke mindst en masse leg i hendes dagpleje.

Vi har været rigtig glade for at Birgitte og Vi glæder os til at lillebror Logan også skal op til Birgitte. 😊

De varmeste anbefaler til Birgitte fra os!

Email 15-02-2018

Christina og Martin

Vores datter Naya har været i dagpleje hos Birgitte siden januar 2016. Der er ingen tvivl om, at Naya er rigtig glad for Birgitte og elsker at være i dagpleje deroppe. Hos Birgitte bliver vi altid mødt med et smil, og hun står altid parat med en krammer

til børnene, når der er behov for det. Birgitte er som person hjertevarm og omsorgsfuld, og formår at være nærværende og tryghedsskabende i relationen med børnene.

Vi oplever hende som stabil, fleksibel og meget imødekommende, og har altid følt os trygge ved at aflevere vores guld hos hende.

For Naya har det været helt fantastisk, at Birgitte har prioriteret udelivet højt, hun har også nydt godt af den ugentlige tur i legestuen, og de mange besøg hos de andre dagplejere i området, samt turene i østerådalen og på Egholm.

Det bliver heldigvis ikke et farvel herfra lige nu, da vores anden datter Alma også starter hos Birgitte, så vi tager da lige et par år mere i Birgittes herlige selskab.

Vi sender Birgitte vores varmeste anbefalinger.

Email 11-09-2015

Anne-Marie

Sander er blevet passet hos Birgitte siden april 2015. Birgitte var meget god til at tage de hensyn, som Sander havde behov for i starten, hvilket resulterede i, at han faldt hurtigt til i gruppen med de andre børn. Sander er meget glad for Birgitte og

taler meget om hende og det de oplever.

Vores første bekymring var trappen op til Birgitte, men Birgitte lærte hurtigt Sander at kravle ned og op af trappen, så der har ikke været noget problem med det.

Selvom børnene opholder sig i en lejlighed, så benytter Birgitte meget de udenoms faciliteter, der er i området. Børnene er derfor ude så ofte, det er muligt.

Vi er meget tilfredse med pasningen af Sander hos Birgitte - hun er meget omsorgsfuld overfor Sander og hun får kys og kram af Sander, når han bliver hentet.

Birgitte har ikke haft en eneste sygedag i den tid, Sander har været der.

Vi kan kun give Birgitte de bedste anbefalinger.

Email 10-05-2015

Mette og Jes

Birgitte passer vores søn Victor. Vi er meget glade for den ernorme omsorg og tryghed, som hun udviser for Victor. Victor er meget glad for at være hos Birgitte. Et stort plus for os er udelivet og de aktiviteter du laver med Victor. Ligesom vi sætter

stor pris på din fleksibilitet og stabilitet. Med stabilitet mener vi bla. at Birgitte ikke har haft en eneste sygedag mens Victor er blevet passet hos hende (pt. 15 mdr.)

Vi kan kun varmt anbefale Birgitte som dagplejer.

Email 03-02-2015

Thomas Sørensen

Birgitte har passet min søn og passer nu min datter, og jeg har altid været mere end tilfreds med din måde at behandle mine børn på. Det har været tydeligt at se hvor meget du har betydet for dem og det gør enhver forældre tryg ved at aflevere sit barn

hos dig. At du vægter friluftliv så højt som du gør har været et stort plus for mine børn og jeg. Jeg kan varmt anbefale dig til andre fordi du bare er som du er.

Email 03-02-2015

Mads og Christina

Vores datter Mathilde er så heldig at være i dagpleje ved Birgitte. Vi er så glade for den omsorg, der bliver vist ifht. Mathilde og vi kan mærke, at hun er super glad for Birgitte. Nogle af de ord, som beskriver Birgitte som dagplejer er stabil, omsorgsfuld

og meget fleksibel (hvilket jo kan være en KÆMPE fordel!!)

Vi kan kun anbefale andre at få deres barn i dagpleje ved Birgitte - hun er en skøn dagplejemor, og man kan kun være tryg, når man afleverer sit aller dyrebareste guld ved hende :-)

Email 23-01-2015

Tine Gionet

Birgitte er omsorgsfuld, imødekommende, lydhør og stabil. Vores søn Theodor er meget glad for hende. Hun har en stor .er rolig og glad for børn. Det har været et bonus for os, at vores søn har haft et kæledyr i dagplejen. Vores barn elsker at være ude

og det er derfor dejligt, at Birgitte er aktiv og ofte er ude med børnene. Da vi begge har udenbys job, har det ligeledes været nødvendigt og dejligt med Birgittes fleksible åbningstider.

Birgitte er en super dejlig dagplejemor =0)

Email 14-12-2014

Therese Christensen

Birgitte har passet vores søn Frederik efter vi flytede fra København og vi er meget tilfredse med hvordan hun er med ham. Det er vigtigt for os at han får tryghed og er glad, og det er han hos Birgitte. Tusind tak Birgitte fordi du er meget stabil og

ærligt optaget af Frederiks udvikling! Det har beroliget os (førstegangsforældre) en del med din lange erfaring, og sætter stor pris på dit engagement. Vi kan give Birgitte de varmeste anbefalinger :)

Email 17-11-2014

Gitte mor til Jacob og Julie

Birgitte har passet mine 2 børn, hvor min datter stadigvæk går ved dig. Du er en utrolig dejlig varm person, Julie er altid glad når man kommer og henter hende. Du er meget stabil og imødekommende over for alle.

Email 30-06-2013

Tanja (mor til Signe)

Kære Birgitte

I 8 år har vi haft dig som dagplejer on/off med lidt skiftetid mellem børnene og vores børn er blevet godt vante med dig i deres hverdag og det er vi som forældre jo også:-)

Så det er med vemod, at vi nu kan afslutte Signe og denne

gang ikke sige "vi ses om lidt igen":-)

Jeg kan ikke forestille mig andre steder at aflevere mine børn. Børnene har elsket al den udeaktivitet og de turer de har været på sammen med dig.

Du er og bliver den bedste dagplejer!

Email 02-04-2013

Eva (Livas mor)

Birgitte har passet begge vores piger og gennem de sammenlagt fire år vi har haft vores børn hos hende, har vi oplevet stor imødekommenhed, stabilitet og tryghed!

Vi kan på alle måder anbefale Birgitte og selvom hun bor i lejlighed, har vi ikke set

det som en hindring for et godt udeliv- børnene elsker legepladsen, som er hyppigt besøgt :)

Email 21-03-2013

Magnus og Jonas´s forældre

Vi har haft begge vores 2 drenge i dagpleje hos Birgitte og har altid været yderst tilfredse. Der har altid været udvist fleksibilitet i alle sammenhænge. Børnene har altid været meget glade for dig hvilket har stor betydning for os. Vi kan varmt anbefale

Birgittes dagpleje til alle andre.

Email 20-03-2013

Tanja (mor til Signe)

Vi har haft alle vores tre børn i dagplejen, og har været mere end tilfredse. Vi har oplevet en enorm fleksibilitet og stabilitet. Det er dejligt at komme hos dig, og det er skønt at pigerne også er så glade for børnene.

Del siden